vrijdag 23 januari 2009

Staakt-het-vuren bij gods uitverkoren volk...

Ofschoon de Israeli's alweer bijna een week eenzijdig een staakt-het-vuren afkondigden voor de Gaza-strook, betekent dat niet dat het vuren inmiddels gestaakt is.

De Irish Times meldt dat vanmorgen bij een beschieting door een Israelische patrouilleboot vier Palestijnen verwond werden (twee meisjes, 4 en 5 jaar oud, een jongen van 15 en een man). Een andere jongen van 8 werd in zijn hoofd geschoten toen hij bij zijn huis (dichtbij de grens met Israel) aan het spelen was. Zie ook La Vanguardia over een soortgelijke aanslag gisteren.

Ook de afgelopen dagen hebben Israelische patrouilleschepen regelmatig de kust van de Gaza-strook beschoten. (Zie PressTV en La Vanguardia van gisteren)

Ehud Barak heeft inmiddels al gedreigd met: "Wanneer we gedwongen worden, zullen er meer aanvallen volgen" (PressTV gisteren). En aangezien de Israeli's nogal gevoelige mensen zijn, valt te vrezen, dat ze zich al gauw "gedwongen" zullen voelen...

Een Israelische officier (die sprak onder het pseudoniem 'Amos') zou volgens een bericht van AFP gezegd hebben: "We zullen weer aanvallen, niet morgen, maar over een jaar" (PressTV gisteren).

Misschien moeten we de 'suggestie' van de rechtse Israelische politicus Avigdor Lieberman hiermee wel in verband brengen. Deze wist namelijk op 13 januari een "oplossing" voor de oorlog in de Gaza-strook: "Israel zal niet veilig zijn zolang als Hamas aan de macht is, en daarom moeten we tot een beslissing komen die de strijdlust van Hamas zal breken. [...] We moeten Hamas bevechten, net zoals de Verenigde Staten in de Tweede Wereldoorlog deden met de Japanners." De aanval met kernbommen had namelijk een "bezetting van het land [...] onnodig" gemaakt. (Ma'an News Agency, 13 januari).

1 opmerking:

Anoniem zei

zure bommen los van slagroom

De geestelijke inteelt bij de leidende kaste van dat verwarde volk kan door henzelf niet anders dan als kunst worden beschouwd, of als een bewijs van uitverkorenheid door hun god (waar zelf genetisch gezien vast ook wel een gebrekkige poel aan verbonden moet zijn geweest). Jammer alleen dat die groep de kollektieve verstandsverbijstering geperfektioneerd heeft en overdraagbaar gemaakt.
Gelukkig passen ze dat overdragend vermogen (is het misschien dát wat Jomanda 'instralen' noemt?) alleen maar toe op hun 'onderdanen' en leden van andere leidende kasten, ik bedoel die van andere landen.

Daartoe zijn in al die landen promotie-teams gestationeerd (die op met de scientologie vergelijkbare wijze te werk gaan: eerst grootsheid beloven, en als iemand begint te kwijlen pas komen met het prijskaartje). In Nederland is dat bijvoorbeeld CYNI, in de Verengde Staten AYPAK.

Hoe anders dan als resultaat van zo'n geestesverslaving is het slaafse en blinde gedrag van de voortdurend applaudisserende regering van de nuchtere hollanders te verklaren.
Dat er in de Verengde Staten zo'n kultuur ontstaat ligt meer voor de hand: De genenpoel aldaar bevat veel meer hysterische kwaliteiten (om het even een naam te geven).

Okee, ik stapte iets te vlotjes over de geschoffeerde 'onderdanen' heen, want daarin begint zich een zekere vorm van resistentie te ontwikkelen, nog niet massaal genoeg om de leidende kaste in de gekapitonneerde bak te gooien, maar een voortdurend groeiende bron van ergernis levert het wel op voor de volksmoordenaars.

Een kenmerk van de wanstaltige geestestoestand van de inteeltigen is wel de minutieuze voorbereiding van het begin van oorlogshandelingen (hoewel dat als voorwaarde een min of meer gelijke tegenstander veronderstelt) tegen mensen die splinterbommen bevechten met boegeroep en houten zwaardjes, maar geen sekonde aandacht besteden aan hoe een paniekerige aftocht eruit te laten zien als ordelijke en taktische omtrekkende bewegingen, als blijkt dat het boe-geroep de rest van de wereld aan het wekken is, want die moet natuurlijk wel doorslapen, daarvoor waren immers al die promotie-teams de wereld in gestuurd (enerzijds om veel geld binnen te harken, anderzijds om verslaafden op 'hoge posten' te planten.

En die verslaafden moesten dan steeds tegen 'hun volk' zeggen: "ga maar slapen, de regering waakt". en het volk maar weer terug in bed kruipen, elke keer weer.

Misschien heeft die Lieberman (want nomen moet toch omen zijn) wel groot gelijk, moet er gewoon een selektieve kernbom ontwikkeld worden, die gebouwen laat staan en de uitverkorenen sneller bij hun god brengt, en dat het er niet toe doet waar je die dingen neergooit, want alleen de uitverkorenen kunnen ermee naar hun beloofde land geflitst worden (met dank aan de teletijdmachine van professor barabas, die me in staat stelde om die oplossing in de toekomst toegepast te zien worden, als iemand in het huidige heden daar alleen maar een keer de aandacht op vestigde - nou, die iemand ben ik dus).