vrijdag 30 januari 2009

Met hoeveel maten meet de Balkenbende?

Maxime Verhagen, de Nederlandse minister van buitenlandse zaken, heeft diplomatieke stappen genomen tegen het Vaticaan. Dat doet namelijk volgens hem onvoldoende tegen de Britse bisschop Williamson, die beweert dat er in de Tweede Wereldoorlog geen zes miljoen joden vermoord zijn, maar niet meer dan 200.000 à 300.000. (NRC vandaag)

En dat zegt de minister die de Israelische moordpartij in de Gaza-strook rechtvaardigt met het zeverargument dat Israel het recht heeft "zich te verdedigen".

Dat Israel heeft, zoals toch wel iedereen bekend moet zijn, onlangs in drie weken tijd meer dan 1.300 Palestijnen vermoord, waaronder meer dan 400 kinderen (en zelfs zuigelingen!).

Datzelfde Israel heeft, zoals iedereen zou moeten weten, sinds 1947 al vele duizenden Palestijnen vermoord, gedeporteerd, bestolen, gemarteld, verkracht en misbruikt om een oud sprookje te realiseren.

Die Palestijnen mogen volgens de christenfundamentalist Verhagen zichzelf niet verdedigen. Nee, ze moeten zeker blij zijn dat ze het voorrecht hebben vermoord te mogen worden uit naam van de god uit het joods-christelijke sprookjesboek...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zegt iemand wiens ouders in WO2 vrolijk 140 000 Nederlandse Joden heeft laten vergassen....

Dwarslezer zei

Beste Anoniem,
Je opmerking is me helaas 'een beetje' onduidelijk. Naar wie verwijs je hier? Naar Verhagen? Of wellicht naar mij(n) ouders? Of...?