vrijdag 17 maart 2006

Geen oorlogsavonturen in Iran!

Ondanks dat Jack Straw, de Britse minister van Buitenlandse Zaken, enkele dagen nog beweerde dat Iran niet aangevallen zou worden, gaan het tromgeroffel en de oorlogspropaganda van Bush & Co. gewoon door.

Het klinkt allemaal maar al te bekend: ruim drie jaar geleden waren er "bewijzen" van massavernietigingswapens in Irak (die een oorlog verder nog steeds niet gevonden zijn - behalve uiteraard de zooi die de VS er inmiddels uitgestrooid heeft).
Nu "weet" de club van Bush dat Iran kernwapens wil maken. Ook daarvan zijn geen bewijzen, maar dat is allemaal niet belangrijk: als de media het maar lang genoeg uitbazuinen, geloven de grote massa's het wel.


Kom daarom allemaal morgen naar Amsterdam voor de grote demonstratie tegen de oorlog in Irak en tegen de voorbereidingen voor een oorlog tegen Iran: 13:00 op het Museumplein in Amsterdam.
En iedereen (ook degenen die morgen niet naar de demonstratie kunnen komen): teken de petitie tegen een oorlog in Iran. Klik hier voor meer informatie en om te tekenen.

Geen opmerkingen: