maandag 13 maart 2006

Irak mag toch wel blij zijn met de goede zorgen van de VS!

Hoorde zojuist in de nieuwsuitzending van Radio Nacional de España dat George Double-Me Bush een toespraak heeft gehouden in een George Washington University (miste de vestigingsplaats), waarin hij de Iraakse bevolking geruststelt. De Verenigde Staten zullen het Iraakse volk niet in de steek laten voordat de stabiliteit in het land is teruggekeerd...

Tijdens hetzelfde voorleesuurtje verzekerde hij zijn toehoorders tevens dat sommige van de recentelijk in Irak aangetroffen wapens "duidelijk" in Iran gemaakt waren... Zou er door Verenigdestaatse onruststokers een stickertje "Made in Iran" opgeplakt zijn?

Het is hoe dan wel duidelijk dat ook Iran binnenkort door Big Brother Bush bevrijd zal gaan worden. Benieuwd of hij deze keer zijn maatjes Blair en Balk weer zal kunnen overtuigen van de noodzaak om Iraniërs uit te gaan moorden. Eigenlijk zou hij de ayatollahs moeten koesteren: in Iran worden homo's tenminste gewoon vermoord, iets waarover Bush alleen in zijn stoutste dromen kan fantaseren.

Wat in ieder geval wél heel duidelijk is: iedereen die nog een beetje kan nadenken, moet eigenlijk komende zaterdag naar Amsterdam om duidelijk te maken dat Bush weg moet uit Irak, dat hij met zijn tengels van Iran en andere landen moet afblijven, en dat Balk het maar beter niet in zijn kop kan halen om door te gaan met het steunen van Bush' oorlogsavonturen... Vanaf 13:00 op het Museumplein (gemakkelijk te bereiken vanaf Centraal Station, te voet of met diverse tramlijnen.

Geen opmerkingen: