zaterdag 17 september 2005

Goed advies van UWV Tilburg

Min of meer toevallig - maar niet minder belangrijk - kwam ik zojuist terecht op de site van de afdeling Tilburg van de SP, waarop verslag wordt gedaan van een bedevaart van diverse SP-afdelingen naar het UWV-kantoor in Tilburg. Gezien het aantal wonderbaarlijke genezingen dankzij het UWV is er immers alleszins reden om de UWV-heiligdommen te bezoeken. Op de betreffende pagina van de SP-site zijn opnamen te horen van het UWV-advies!

Een delegatie van de bedevaartgangers had een gesprek met de woordvoerder en met de nieuwe directeur van het UWV. Beiden waren (en nu citeer ik letterlijk het verslag van de SP-site) duidelijk in hun stelling: "de consequenties van de miraculeuze herkeuring zijn voor rekening van 'Den Haag' en burgers zouden er goed aan doen daar bij de volgende verkiezingen rekening mee te houden".

Een duidelijker stemadvies tegen het Balk & Zalm-kabinet uit zo onverdachte hoek is iets dat de twijfelaars nu toch ook wel aan het denken moet zetten, nietwaar? Alleen vind ik dat het Balkencircus nú al veel te lang geduurd heeft en dat de hele club op staande (trappende) voet -oneervol, wel te verstaan- moet worden ontslagen. En eigenlijk zou hun ook het kiesrecht moeten worden ontnomen, het passieve kiesrecht omdat ze duidelijk hebben aangetoond dat ze er niks van bakken en het actieve kiesrecht omdat ze overduidelijk niet beseffen wat democratie inhoudt.

Geen opmerkingen: