vrijdag 16 september 2005

Ik heb er effe genoeg van...

... althans van het gebalk van Bush over zijn onschuld en die van zijn regime voor de ellende in New Orleans en van het gezemel van minuster Dommer die zijn kont al in de meest onsmakelijke bochten heeft gewrongen om er toch maar voor te zorgen dat hij niet door de dubbele beglazing van zijn kantoor gekukeld wordt door de Tweede Kamer.

Ik zou zeggen: als jullie dat gekonkel nog niet moe zijn, lees dan maar in welke krant dan ook. Het enige wat je moet onthouden is dat het regime van Bush niet te vertrouwen is en het regime van Balk & Zalm (waar dus Dommer ook bijhoort) al evenmin.

In dit verband (toch nog even) wil ik wél nog even wijzen op een onderzoek, waarover de Metro vandaag berichtte. Het is een onderzoek van de BBC, waarvoor enquête-bureau Gallup ruim 50.000 mensen in 68 verschillende landen heeft ondervraagd. Uit dit onderzoek blijkt dat slechts 13% (dertien procent) van de ondervraagden politici vertrouwt. De enige uitzonderingen op dat lage vertrouwen in politici vormen de Scandinavische staten en Zuid-Afrika.

Politici zijn van alle prominenten -volgens een meerderheid van de ondervraagden- 'het minst te vertrouwen'.
En als je misschien wilt weten hoe ík daarover denk, kijk dan even rechtsboven op deze pagina (onder "About Me")...

Geen opmerkingen: