donderdag 8 september 2005

Overmorgen 'Koude Kermis' in Amsterdam

In het kader van aan anderen beschikbare bandbreedte, neem ik hierna de volgende oproep over uit de nieuwsbrief van de 'Internationale Socialisten':

Doe mee op zaterdag 10 september a.s.! "Koude Kermis" tegen het kabinet op het Leidseplein in Amsterdam! Heb je er ook genoeg van om door het kabinet als Kop van Jut gebruikt te worden? Kom ballen gooien naar Balkenende! Nagel Verdonk aan de schandpaal, of waag een gokje bij het Rad van Bezuiniging!

Het kan allemaal zaterdag a.s. op de Koude Kermis tegen het kabinet op het Leidseplein in Amsterdam. In de aanloop naar de grote omsingeling van het kabinet op zaterdag 24 september in Den Haag organiseert het lokale Keer het Tij platform in Amsterdam deze Kermis en roept de Amsterdammer op om massaal naar Den Haag te trekken.
Komt het zien! Komt het zien! Bij de diverse kermisattracties kun je van 14.00 tot 15.30 uur je frustaties kwijt over het kabinet.

Vanuit Amsterdam vertrekken op 24 september speciale bussen uit Amsterdam naar Den Haag. Buskaartjes (7,50 euro per stuk) zijn te verkrijgen op de Kermis of door te bellen met 06-43298364 (Buchan) of Peter (06-45604872). De bussen vertrekken om 11.00 uur vanaf het Victoriahotel (voor het Centraal Station).
Meer informatie is te vinden op de websites van het Platform Keer het Tij, van de Internationale Socialisten, en van SP Punt Amsterdam.

Geen opmerkingen: