donderdag 22 september 2005

Samen het Kabinet of the Living Dead omsingelen

In het kader van aan anderen beschikbaar gestelde bandbreedte, ben ik hierbij zo vrij een erg belangrijke oproep over te nemen uit de Nieuwsbrief van de Internationale Socialisten:

Met duizenden anderen zullen ook de Internationale Socialisten (IS) zaterdag 24 september a.s. demonstreren in Den Haag tegen kabinet Balkenende II. Zij zullen actief meedoen aan de omsingeling van het Binnenhof en laten horen dat het genoeg is geweest met dit 'Kabinet of the Living Dead'.

Bart Griffioen van de IS: 'Peiling na peiling geeft aan dat een overgrote meerderheid van de bevolking het vertrouwen in de regering heeft verloren. Maar terwijl alle leven uit dit kabinet is verdwenen, regeert het over zijn graf. Alle beloftes over 'zoet na het zuur' ten spijt hebben deze 'Levende Doden' juist meer zuur voor ons in petto; van het nieuwe neoliberale zorgstelsel en voortgaande loonmatiging tot de alsmaar stijgende energie- en huurprijzen. Daarom mogen we niet blijven afwachten tot de verkiezingen, maar zal onze inzet moeten zijn Balkenende II zo snel mogelijk omver te halen. Het is genoeg geweest met de vrije markt fundamentalisten die Nederland terroriseren.'

Wees erbij! Zaterdag 24 september 13:00 op het Plein in Den Haag.

Zie voor meer informatie de sites van Keerhettij en de Internationale Socialisten.

Geen opmerkingen: