zondag 23 april 2006

Het krom heeft weer gezegevierd...

Het krom (voor rechtsdenkers: dat is het recht volgens de visie van Verdomd & Co.) heeft weer opnieuw aangetoond dat 'fraude' in Nederland niet deugt (behalve natuurlijk voor wegen- en andere bouwers en grootgrutters en nog wat van dat tuig, maar dan gaat het natuurlijk om werkelijke fraude, en dat is heel wat anders).

Taida Pasić, het dappere meisje dat er enorm veel voor over had om enkele maanden langer in Nederland te kunnen blijven (zelfs 'fraude', zoals de rechtse club -die met graagte meezingt in het koor Eigen Volk Eerst van blikken Tita- beweert), zodat ze in ieder geval hier haar middelbare schoolopleiding zou kunnen afmaken, heeft afgelopen vrijdag van de rechter te horen gekregen dat ze onrechtmatig in Nederland is en dat ze uiterlijk vrijdag 28 april Nederland moet hebben verlaten, luttele weken vóór haar eindexamen. Ze kan tegen die uitspraak wel in beroep gaan, maar de uitspraak mag ze niet in Nederland afwachten.

Ze houdt de eer aan zichzelf en kiest ervoor vrijwillig dit ongastvrije knollenland te verlaten.

Ik hoop dat dit schandaal breed uitgemeten wordt in de internationale pers, zodat de wereldbevolking in ieder geval weet dat er nog maar weinig over is van het land dat grote denkers en kunstenaars als Christiaan Huygens, Rembrandt van Rijn, Desiderius Erasmus en Hugo de Groot heeft voortgebracht, en dat onderdak heeft geboden aan een van de grootste filosofen uit de wereldgeschiedenis, Baruch Spinoza. Schande, driewerf schande!

Geen opmerkingen: