vrijdag 22 september 2006

Dat wordt flink balen voor Bush en zijn marionettentheater!

Diverse Verenigdestaatse media maken duidelijk dat ook politici van de Democratische partij ontstemd (zeggen te) zijn over het feit dat Hugo Chávez George Boef 'de duivel' genoemd heeft. Ene 'omicronthree' gaf hierop het volgende commentaar op de site van CBS News: "I didn't like it one bit though when Chavez called him [Bush] the devil. I really feel it gives Satan a bad name."

Intussen meldt Aporrea.org ("Volksberichten voor de opbouw van het socialisme in de 21e eeuw") op 21 september 2006 dat de toespraak van Hugo Chávez een flinke indruk heeft gemaakt in de VS. Het door hem aanbevolen boek «Hegemony or Survival: America's Quest for Global Dominance» stond gistermiddag bij Amazon en Barnes & Noble.com (internetboekhandels) in de Top-10. Metropolitan Books heeft inmiddels besloten om nog eens 25.000 pocketversies van het boek te laten drukken.

Het zal Bush en zijn hielenlikkers niet lekker zitten dat de Verenigdestaatse bevolking wel degelijk geïnteresseerd was in de inhoud van de toespraak van Chávez. Wie hem nog niet gelezen heeft, vindt hier een vertaling in het Engels van de volledige toespraak.

Geen opmerkingen: