zaterdag 23 september 2006

Is George B. zich wel érgens van bewust?

Nadat de Pakistaanse president Perveh Musharraf gemeld heeft dat een hoge pief uit het régime Bush gedreigd had dat Pakistan gebombardeerd zou worden als het de acties tegen het Taliban-régime in Afghanistan niet zou steunen, heeft Bush nu te kennen gegeven dat hij zich niet bewust is van enige op Pakistan uitgeoefende druk. Hij was zelfs geschokt door het bericht, waarvan hij voor het eerst hoorde via de ochtendkrant. Hij smoesde aldus: Ïk weet niets van een gesprek dat zo in de krant gemeld is. Ik weet er gewoon niks van!"

In een interview dat komende zondag door het CBS-net uitgezonden zal worden, verklaart president Musharraf dat Richard Armitage (destijds onderminister van oorlog) dreigde dat de VS zijn land terug zouden bombarderen naar het Stenen Tijdperk als hij niet meevocht tegen de Taliban...

Musharraf wilde niet nader ingaan op de affaire, omdat hij het geval bespreekt in een boek dat over enkele dagen in de handel komt en hij de uitgever beloofd had niet op details in te gaan. Bush, gevat als altijd, reageerde sarcastisch: "Met andere woorden, koop het boek. Dat is wat hij zegt." (Voice of America, gisteravond)

Geen opmerkingen: