zondag 24 september 2006

We hebben officieel gelijk!

Het is nu officieel!

De Washington Post meldt vandaag dat 'de oorlog in Irak een primair middel tot recrutering is geworden voor gewelddadige islamitische extremisten, en over de hele wereld een nieuwe generatie potentiële terroristen kan motiveren, wier aantal sneller kan groeien dan dat de Verenigde Staten en hun bondgenoten de dreiging kunnen verminderen'.

Dit is de conclusie van een in april dit jaar voltooid rapport van de National Intelligence Council (NIE), en die komt akelig nauwkeurig overeen met de mening die wij al jaren verkondigen.

Dit rapport wijkt onmiskenbaar volledig af van de door Bush himself eerder deze maand verkondigde stellige suggestieve melding: "Wij hebben samen met onze coalitie-partners schuilplaatsen van terroristen uit de weg geruimd, hun financiering onmogelijk gemaakt, sleutelpersonen gedood en gevangen genomen, terroristische cellen in Amerika en andere landen opengebroken en nieuwe aanvallen tegengehouden voordat ze konden worden uitgevoerd. Wij zijn op elk gevechtsfront in de aanval en we zullen niets anders aanvaarden dan de volledige overwinning."

Iemand die actief het terrorisme bevordert kan niet anders beschouwd worden dan als een medeplichtige en is dus volgens het dualistische denken van Bush automatisch een terrorist. Het wordt dus dringend tijd dat Bush opdracht geeft zichzelf uit te laten roeien!

Geen opmerkingen: