vrijdag 28 september 2007

Actie in Amsterdam vóór referendum EU-'grondwet' op 6 october

In het kader van aan derden ter beschikking gestelde bandbreedte volgt hier Nieuwsbrief Ander Europa N° 12 van vandaag:

Actie op 6 oktober
ACTIE: ‘WIJ WILLEN REFERENDUM’ BIJ PVDA-CONGRES, ZATERDAG 6 OKTOBER, RAI (AMSTERDAM)

Op 6 oktober houdt de PvdA haar congres in Amsterdam. Dat is een goede gelegenheid om te laten zien en horen wat wij vinden van de opstelling van de PvdA over het referendum over het nieuwe Europese verdrag. Dat zullen we zo massaal mogelijk gaan doen. Daarbij zullen we er op aandringen dat het standpunt van de PvdA-ers in het kabinet en in Kamer wordt herzien en dat de PvdA waarmaakt wat ze in haar verkiezingsprogramma schreef: “Voor een nieuw (grondwettelijk) verdrag is een nieuw referendum nodig."

Deze actie is een initiatief van wij willen referendum. Wij roepen iedereen die voor een referendum is op hier aan deel te nemen. Er zullen flyers aanwezig zijn.
Verspreid deze oproep zo breed mogelijk!

Zaterdag 6 oktober, 9.30 uur voor de Forumzaal van het RAI-Congrescentrum, Europaplein, Amsterdam.
De RAI is bereikbaar met tramlijn 4, via NS station Amsterdam RAI en vanaf de ringweg A 10 via afslag S 109. [En volgens mij -Dwarslezer- ook met metrolijn 50 vanaf station Sloterdijk en metrolijn 51 vanaf Amsterdam-Centraal.]

U kunt zich hier abonneren op de Nieuwsbrief. Hier zijn ook oude nummers van de nieuwsbrief te vinden. Via deze link kunt u op de inhoud reageren.

Geen opmerkingen: